PROTOSELL AB
STOCKHOLM - GÖTEBORG - ÄNGELHOLM
www.protosell.se    sales@protosell.se


Vi säger stopp

-Nu får det vara slut på alla dessa buzzwords.

 

Hur får man sälj-och marknadsavdelningen att arbeta mot samma mål? Hur ska vi implementera strategierna för Marketing Automation, Account Based Marketing, Data Driven Marketing och Leads-generering, och hur når vi mätbara resultat?

Om du känner igen dig i dessa frågor är du långt ifrån ensam. Vi som jobbar inom tillväxt, sälj och marknadsföring tampas med att hinna med i en allt växande flora av metoder, begrepp och verktyg. Där det mellanmänskliga möter det digitala. Och samtidigt som allt snurrar snabbare krävs det allt mer av oss för att nå både direkta och långsiktiga resultat.

Smartbound Marketing – Resultat på riktigt

Vi på ProToSell tycker att det är dags för dig att få uppleva resultaten, utan att behöva göra avkall på ditt dagliga arbete. Därför presentar vi stolt Smartbound Marketing, konceptet för en integrerad strategi där sälj och marknad samverkar. Och alltid med resultat i fokus.

 

"To stay relevant to our clients and increase effectiveness and efficiency, we are currently piloting Act-On as one of the leading marketing automation systems. Together with ProToSell we are working to enhance our client’s experience by a mix of outbound and inbound marketing." 

Anna Clarin
Digital Marketing Manager
Business Sweden
 

”ProToSells arbete har gjort att vi
nått ut till våra drömkunder,
och där fokus legat på att ge kunderna
en vippad känsla, med exklusiv förhandsinformation om eventet.”

Natalie Ibron
Projektledare på marknadsavdelningen
Autoropa

”Vi har jobbat tillsammans ProToSell under lång tid. ProToSell har god kunskap och förståelse för våra kunder och vårt utbud. Sedan gillar jag att ProToSell har tydliga processer och bra verktyg där vi kan följa hur arbetet går i realtid.”

Annika Ferlin
Partner Marketing

Microsoft

Protosell AB
www.protosell.se 

© 2018 Protosell AB